Wie kent ons niet?

De paar weken dat wij in Nederland mogen zijn, zijn voor ons echt de beste weken van het hele jaar. Ons doel is om iedereen in Nederland van jong tot oud het traditionele Sinterklaasfeest te laten beleven. Want zeg nu zelf, het blijft een magisch moment als er aan de deur geklopt wordt en daar Sinterklaas en zijn Pieten staan met een zak vol cadeaus.


Wij zijn voor groot en klein...

Sint Crew bestaat uit natuurlijk Sinterklaas en verschillende Pieten. Wij brengen al vele jaren uiteenlopende bezoeken. Zo brengen wij huisbezoeken voor slechts een paar kinderen tot aan grote Sinterklaasshows voor ongeveer 1.500 kinderen. Ook zijn wij de afgelopen jaren op de lokale televisie en radio te zien en te horen geweest en zijn wij aanwezig geweest bij meerdere intochten.


Zou de goede Sint wel komen...

Bij Sint Crew staat kwaliteit voorop. Bij ons kan je ervan uitgaan dat onze Sinterklaas en Pieten er perfect verzorgd uit zien. Ook gebruiken wij alleen kostuums die gebruikt worden op televisie. Dit zorgt voor een nog geloofwaardiger en herkenbaarder beeld bij kinderen.


Opschep Piet!

Opschep Piet! Is natuurlijk de beste Piet van Sinterklaas, althans dat denkt hij zelf. Opschep Piet! Is de afgelopen jaren op veel verschillende plekken te zien geweest. Zo is hij aanwezig geweest bij de intocht in Venlo en is dit ook uitgezonden geweest bij Omroep Venlo. Verder heeft hij meegespeeld in een Sinterklaasshow in Attractiepark Toverland.